مقالات

در زمان خرید شیر برقی کتابی پنوماتیک به چه فاکتور هایی دقت کنیم؟

برای خرید شیر برقی کتابی پنوماتیک لازم است تا عوامل متعددی را مورد بررسی قرار دهید تا بتوانید بهترین تجربه از خرید شیر های برقی را داشته باشید.

در مطالب قبلی شما را با مشکلات رایج شیر برقی پنوماتیک ایرتک و نحوه رفع آنها اشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا در خصوص انتخاب و خرید شیر برقی کتابی اطلاعاتی در اختیارتان قرار دهیم.

هنگامی که شیر ها به صورت الکتریکی انرژی می گیرند، کویل در اطراف بیرون این هسته یک میدان مغناطیسی در داخل لوله ایجاد می کند. به نوبه خود، این بر حرکت پیستون تأثیر می گذارد. سپس دریچه را در جهت خاصی هل می دهد یا می کشد و سیستم جریان را باز یا بسته می کند. نحوه دقیق عملکرد شیر برقی – باز یا بسته شدن در صورت فعال شدن خودکار – به نوع و پیکربندی خاص شیر و کنترل کننده برقی انتخاب شده و در نتیجه وضعیت عملکرد عادی آن بستگی دارد.

در حال حاضر انواع مختلفی از شیرهای برقی موجود است. این یک مزیت ذاتی از تطبیق پذیری عالی این قطعه است. طیف گسترده ای از انواع شیر برقی و عملکردها به این معنی است که معمولاً می توان شیری را انتخاب کرد که دقیقاً با نقش مورد نیاز برای انجام و کاربرد و محیطی که در آن نصب می شود مطابقت داشته باشد.

خرید شیر برقی کتابی پنوماتیک

فاکتور های مهم در خرید شیر برقی کتابی پنوماتیک

هنگام انتخاب یک شیر برقی برای نصب در یک خط لوله یا سیستم جریان خاص، الزامات کلیدی که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

  1. نرخ جریان – شیری که برای سرعت جریان مورد نیاز یک سیستم بیش از حد بزرگ یا دارای قدرت بیش از حد باشد مقرون به صرفه نخواهد بود. به طور مشابه، دریچه ای که برای دبی مورد نیاز بسیار کوچک یا کم توان باشد، عملکرد محرک دقیق یا مناسبی را ارائه نخواهد کرد.
  2. سازگاری رسانه – انتخاب شیر مناسب برای کار با آب، هوا، بخار، روغن، سوخت یا رسانه خاصی که در آن استفاده می شود بسیار مهم است.
  3. فشار – فشار عملیاتی یکی از بزرگترین تأثیرات بر سرعت جریان کلی یک شیر برقی است، بنابراین باید با الزامات سیستم برای عملکرد بهینه متعادل شود.
  4. دما.
  5. نوع اتصال یا نصب فرآیند.

دستورالعمل‌های سازنده برای هر یک از معیارهای بالا حداکثر رتبه ایمنی را در هر مورد فهرست می‌ کند. در نتیجه، باید اطمینان حاصل کنید که پارامترهای عملیاتی شما در همه موارد کمتر از رتبه ‌بندی‌های مشخص شده است. همچنین باید به برخی از راه حل های مربوط به آداپتورها و پایه های شیر برقی نگاه کنید. به طور کلی، اینها اغلب با نوع خط لوله ای که در آن نصب می شوند همسو می شوند، به عنوان مثال:

  • اتصالات فشار برای لوله های گاز یا آب
  • اتصالات شلنگ فشار یا دم اسبی
  • اتصالات پی وی سی برای لوله پی وی سی
  • انواع آداپتور، مانند سوکت و بوش کاهنده

برای هر نوع شیر برقی، باید اندازه و توان لازم را نیز در نظر بگیرید. این را می توان با محاسبه تطابق بین نیازهای استفاده دقیق یا شرایط کاری شما و مشخصات عملکرد درجه بندی شده شیر در مناطق مختلف به دست آورد. برای این منظور، دستورالعمل های سازنده همیشه باید در هر یک از زمینه های زیر رعایت شود. برای شیرهای برقی مایع (که در آن مایعات به طور کلی تراکم ناپذیر در نظر گرفته می شوند)، باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • قابلیت جریان نامی دریچه
  • نرخ جریان – اغلب به صورت حجم در دقیقه بیان می شود
  • فشار ورودی و خروجی
  • افت فشار در سراسر شیر
  • وزن مخصوص سیال مورد نظر

برای شیرهای برقی گاز، که در آن گازها به عنوان محیط تراکم پذیر در نظر گرفته می شوند، چند ملاحظات پیچیده تری وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. اینها ممکن است شامل دمای گاز در مراحل مختلف خط لوله، تغییر نرخ جریان برحسب فوت مکعب در ساعت و فشار مطلق در هر دو درگاه ورودی و خروجی باشد

  • فشار شیر برقی
  • فشار حداکثر در مقابل فشار دیفرانسیل

فشار دیفرانسیل تفاوت بین فشار ورودی (سیال در هنگام ورود به شیر) و فشار خروجی (مایع هنگام خروج از شیر) است. مهم است که فشار دیفرانسیل را تعیین کنید، بنابراین می ‌دانید که شیر برقی با عملکرد پایلوت را انتخاب کنید یا شیر برقی مستقیم.

به عنوان مثال، فشار ورودی (P1) 90 PSI و فشار خروجی (P2) 80 PSI، فشار دیفرانسیل 10 PSI است.

در مثال زیر فشار ورودی 90 PSI و فشار خروجی 0 PSI است زیرا به اتمسفر تخلیه می شود. در این مثال، فشار دیفرانسیل 90 است.

یک شیر با حداکثر فشار 100 PSI برای کاربرد با فشار دیفرانسیل 10 کار می کند. با این حال، همان شیر در کاربرد با فشار دیفرانسیل 90 مشکل دارد. شیری با قابلیت های افزایش یافته انتخاب بسیار بهتری خواهد بود

در نتیجه، شیرهای برقی وسایل ضروری هستند که در طیف وسیعی از کاربردها و محیط ها مورد استفاده قرار می گیرند. این راهنما یک نمای کلی از نحوه عملکرد شیرهای برقی ارائه کرده و انواع مختلف موجود در بازار را معرفی کرده است.

از کنترل جریان سیال در فرآیندهای صنعتی گرفته تا تنظیم تامین آب و مدیریت سیستم های آبیاری، شیرهای برقی نقش حیاتی دارند. تطبیق پذیری، قابلیت اطمینان و کنترل دقیق آنها را به انتخابی ارجح در بسیاری از صنایع تبدیل کرده است. درک اصول اولیه شیرهای برقی و کاربردهای آنها، مهندسان و تکنسین ها را قادر می سازد تا به طور موثر از این دستگاه ها استفاده کنند. چه اتوماسیون، تهویه مطبوع، تجهیزات پزشکی یا صنایع بی شمار دیگر، شیرهای برقی همچنان به عملیات کارآمد و کنترل شده کمک می کنند.

برای خرید شیر برقی کتابی پنوماتیک با کارشناسان ما با شماره ۰۲۱۳۳۹۹۵۳۴۸ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − دو =