ساخت شیر برقی در سال 1910 آغاز شد و ASCO Numatics اولین شیر کنترل برقی را تولید کرد.
در مطالب قبلی در مورد راهنمای نصب شیر برقی پنوماتیک ایرتک اطلاعاتی در اختیارتان قرار دادیم. در ادامه همراه ما باشید تا در خصوص تاریخچه شیر برقی پنوماتیک ایرتک بیشتر بدانیم.
رشته پنوماتیک در طول سال ها تغییرات زیادی کرده است. اکنون، وقتی مردم به این صنعت فکر می کنند، به شیرهای پنوماتیک یا کنترل های پنوماتیک فکر می کنند. مردم تمایل دارند به تاریخ طولانی ای که به جایگاه امروزی صنعت منجر شده است فکر نکنند.
از دستگاههای کوچک دستی به ماشینهای بزرگ با بخشهای متعدد که عملکردهای متفاوتی دارند، حرکت کرده است. وقتی به ابتدای علم پنوماتیک نگاه می کنید، تقریباً به جایی که امروز به آن رسیده ایم، شباهتی ندارد. اولین نمونه های کشف شده از دستگاه های پنوماتیک، تفنگ های بادگیر هستند. این اسلحه ها لوله های ساده ای هستند که برای شلیک سلاح های پرتابه طراحی شده اند. به طور متوسط این دستگاه ها می توانند فشاری در حدود 1 تا 3 PSI ایجاد کنند. این تفنگها غیرمعمول نبودند، اما برای بهبود فشار پنوماتیک کمی انجام شد. تقریباً تا سال 3000 قبل از میلاد اولین کمپرسورها دیده نشد. با توجه به دوره زمانی، این دستگاه ها نسبتاً ابتدایی بودند. با این حال، اختراع آن می تواند مسیر پنوماتیک را برای همیشه تغییر دهد.
اولین کمپرسورها برای کمک به بزرگ تر کردن آتشها، با دادن فورانهای سریع هوا به آنها استفاده شدند. کمپرسورها هنوز هم امروزه برای کمک به آتش سوزی استفاده می شوند، اگرچه از آن زمان تاکنون پیشرفت های زیادی در طراحی صورت گرفته است. همانطور که طراحی برای بهتر شدن تغییر کرد، مردم شروع به استفاده از دستگاه ها برای اهداف مختلف کردند. در حدود سال 1500 قبل از میلاد، صنعت ذوب فلز شروع به ترکیب این دستگاه ها در خط کار خود کرد.
کمپرسورهای مورد استفاده دستی بودند و تا سال 1700 بود که ما از کمپرسورهای مکانیکی با پنوماتیک استفاده می کردیم. در آن زمان در تاریخ 15 PSI بالا در نظر گرفته می شد. با توجه به PSI پایین قبل از 1700، افراد زیادی به کاربرد عملی پنوماتیک برای انتقال انرژی صنعتی بزرگ فکر نمی کردند. تلاشهایی برای استفاده از هوای فشرده در دهههای 17 و 1800 انجام شد و بسیاری از اوقات آزمایشها با شکست مواجه شدند. معمولاً خرابی به دلیل هوا نبودن لوله ها بود. این منجر به افت شدید PSI شد. همانطور که مردم به آزمایش ادامه دادند، فناوری ها بهتر شدند و PSI به شدت افزایش یافت.
شیرهای پنوماتیک
در اواخر دهه 1800، 90 PSI یک فکر واقعی بود. در بیست سال گذشته پنوماتیک برای کنترل مدارها، مته های دندانپزشکی و بسیاری از صنایع مختلف که به PSI بالا نیاز دارند، استفاده شده است. ما نه تنها در حال حاضر سیستم های پنوماتیک قوی و قابل اعتماد داریم، بلکه راه هایی برای کنترل و نگهداری این سیستم ها نیز داریم. با اختراع شیرهای پنوماتیک و کنترلهای پنوماتیکی، میتوانید هر بار PSI دقیق را با نرخ ثابتی دریافت کنید
تاریخچه شیر برقی
تکامل شیر برقی در سال 1910 آغاز شد و ASCO Numatics اولین شیر کنترل برقی را تولید کرد. در دهه 1950، تولیدکنندگان به سمت شیرهای برقی قالبگیری پلاستیکی روی آوردند که کارایی، قابلیت اطمینان و مقاومت در برابر خوردگی و مواد شیمیایی را افزایش می داد.
روند پیشرفت تا اواخر قرن بیستم ادامه یافت. در دهه 1970، شیرهای برقی خاموش کننده خودکار ظهور کردند که جایگزین های ایمن تر و کاربر پسندتری را برای شیرهای خاموش کننده دستی ارائه کردند.
دولت های جهانی و سازمان های مستقل استانداردسازی شیر برقی را در دهه 1990 ایجاد کردند. این استانداردها تجارت بین المللی را تسهیل کرد، همکاری شرکت ها را ساده کرد و تعمیر و نگهداری را آسان کرد. امروزه استانداردهای به روز شده همچنین استفاده از مواد خطرناک در تولید شیر را محدود کرده و سازگاری با محیط زیست آنها را افزایش می دهد. نوآوریهای مدرن در ساخت و استفاده از شیر، سلامت و پایداری را در اولویت قرار میدهند.
طراحی شیر برقی
فرآیند تولید شیر برقی
تولید کنندگان شیر های برقی را از طریق روش های مختلف از جمله ماشینکاری CNC، جوش لیزری، قالب گیری تزریقی و سیم پیچی تولید می کنند. پس از ساخت تک تک اجزا، آنها به مونتاژ ادامه می دهند.
اجزای ضروری عبارتند از سیم پیچ شیر برقی، خود شیر، یک درگاه ورودی، یک درگاه خروجی، یک فنر، یک روزنه و یک محرک. اغلب، این شیرها همچنین دارای مهر و موم برای اطمینان از عملکرد مناسب هستند.
مواد
تولیدکنندگان طیف گسترده ای از مواد را برای ساخت شیرهای برقی در اختیار دارند که سازگاری محصول را نشان می دهد. این مواد از پلاستیک هایی مانند PVC، پلی پروپیلن طبیعی، PTFE و CPVC تا فلزاتی مانند فولاد ضد زنگ، برنز، آلومینیوم و برنج را شامل می شود. مهر و موم ها که معمولاً از مواد لاستیکی مانند Viton یا NBR ساخته می شوند، گاهی اوقات می توانند از فولاد ضد زنگ برای دوام بیشتر ساخته شوند.
طراحی و سفارشی سازی شیر برقی
طراحی شیر برقی بر اساس الزامات کاربردی خاص، که شامل ماهیت سیال یا گاز (خورنده بودن، خطرناک بودن، ویسکوزیته، اسیدیته و غیره)، محیط عملیاتی، فرکانس استفاده و انطباق با استانداردهای کاربردی است، تعیین می شود. بر اساس این معیارها، سازندگان عناصر طراحی مانند اندازه شیر، مواد، نوع، پیکربندی و تعداد پورت ها را انتخاب می کنند.
تامین کنندگان گزینههای سفارشی سازی گستردهای را برای تنظیم سیستم شیر برقی با نیازهای خاص ارائه میکنند و به کاربران این امکان را میدهند تا بهترین انتخابها را برای برنامههای خود داشته باشند. به طور معمول، شیرها دارای دو ناحیه اتصال و یک دهانه هستند، اما می توان آنها را با سه ناحیه اتصال و دو دهانه طراحی کرد. در حالی که طرح های استاندارد معمولاً روی منبع برق 12 ولت DC کار می کنند، گزینه های سفارشی می توانند شامل منابع برق 3 ولت، 6 ولت یا 24 ولت باشند. علاوه بر این، آنها میتوانند ویژگیهایی مانند سطوح فشار، مکانیسمهای برگشت فنر و اندازههای سوپاپ را برای برآورده کردن مشخصات منحصر به فرد سفارشی کنند.
ویژگی ها شیر برقی
شیرهای برقی از طریق دو جزء اصلی کار می کنند: یک سیم پیچ برقی و یک شیر. سیم پیچ یک سیم مغناطیسی است که با بارهای الکتریکی زنده می شود و جریانی را منتشر می کند که میدان مغناطیسی ایجاد می کند. این میدان انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند و محرک را به حرکت در می آورد. محرک، گسترش دهنده شیر با یک رشته متصل، شیر را بین موقعیت های باز و بسته جابجا می کند.
شیرهای برقی در دو نوع هستند: معمولاً بسته (NC) و معمولی باز (NO). در شیرهای NC، یک پیستون که توسط سیم پیچ برقی نگه داشته می شود، جریان جریان را مسدود می کند. برای اجازه جریان، یک بار الکترومغناطیسی از طریق سیم پیچ فرستاده می شود و پیستون را بلند می کند. برعکس، شیرهای NO باز می مانند تا زمانی که شیر برقی فعال شود و سپس شیر را می بندد.
برای خرید شیر برقی پنوماتیک ایرتک با کارشناسان ما با شماره ۰۲۱۳۳۹۹۵۳۴۸ تماس بگیرید.